'Elles canten, elles parlen', cicle a partir d'un llibre de Toni Castarnado

12/10/2021 - 07:00

L'organitza Biblioteques de Barcelona i tindrà les intervencions de Patricia Atzur, Gessamí Boada i Cine Nuria.

Les tardes del 14 d’octubre, 4 de novembre i 15 de desembre es faran les tres sessions del cicle titulat Elles canten, elles parlen, una proposta que neix a partir del llibre homònim del periodista musical Toni Castarnado i que organitza Biblioteques de Barcelona. El cicle vol acostar al públic compositores i intèrprets que, a més de tocar en directe algunes cançons, parlaran sobre les seves idees, il·lusions, queixes i frustracions.

Patricia Atzur serà la primera en participar-hi. Ho farà a la Biblioteca Francesca Bonnemaison. Nascuda a Barcelona, Atzur ha crescut com a artista a Londres, i la seva proposta musical abraça un folk amb moltes branques. El títol de la seva sessió és La realitat meteòrica d’una somiadora. Haurem d’esperar fins al 4 de novembre per al segon acte del cicle, en aquest cas amb Gessamí Boada. Formada al Taller de Músics i graduada a l’ESMUC, Boada serà a la Biblioteca Vapor Vell per exposar la seva manera de veure les coses, sota el títol És l’hora de la veritat. Tancarà Elles canten, elles parlen Cine Nuria, a la Biblioteca Fort Pienc el 15 de desembre. Cine Nuria és un projecte de Leo Rey i Fernando Herrero amb un estil musical molt personal, però que es podria definir com a pop dinàmic i fresc. L’acte que protagonitzaran té per nom Subtilesa i risc a dues bandes.

Les tres sessions començaran a les 18.30 h i l’accés és lliure fins a exhaurir les places. Més informació, en aquest enllaç.