Els Mercats de Barcelona celebren el Dia Internacional de les Dones

07/03/2024 - 21:59

Els Mercats de Barcelona celebren el Dia Internacional de les Dones

El Dia 8 de març, en el marc del Dia Internacional de les Dones, els mercats de la ciutat s’omplen d’activitats per commemorar aquesta celebració.

 

Mercat de Sant Antoni
El dia 8 de març, es regalaran xapes que commemoren aquesta celebració (fins a exhaurir existències).

 

Mercat de Sant Andreu
El dia 8 de març la galeria acollirà una exposició fotogràfica amb una selecció d’imatges de les dones que han format part del mercat, com homenatge a elles.

 

Mercat del Bon Pastor
Les persones treballadores formaran part del vídeo ‘Les Dones del Mercat’, on els treballadors i treballadores fan referència a una frase relacionada amb aquesta commemoració. Es publicarà a les xarxes socials del mercat.

 

Mercat del Carmel
El divendres 8 de març a les 18.30 h, la plaça del mercat acollirà una classe de zumba -les persones participants rebran un obsequi-. A més a més, les comerciants portaran samarretes de color lila i hi haurà un mural commemoratiu.

 

Mercat de Santa Caterina
El vestíbul del mercat acollirà un mural participatiu on les persones podran escriure, dibuixar o signar el seu missatge/ manifest.

 

Mercat del Poblenou
Amb tiquets de compra a les parades del mercat, s’obsequiarà amb una copa de cava. A més a més, es donarà el tret de sortida a ‘La tapa del mercat’, la nova campanya on els establiments adherits oferiran de 18 a 20 h diverses tapes per poder gaudir de l’autèntic producte del mercat.

 

Mercat dels Encants
El dissabte 9 de març de 12.30 a 14.30 h, presentant tiquets de compra per valor superior a 10 € es regalaran dues tapes i una beguda.