Igualtat de gènere als museus municipals de Barcelona

17/11/2021 - 11:29

El proper 30 de novembre us convidem a conèixer el projecte Gènere i Museus.

Dimarts 30 de novembre a l’auditori del Monestir de Pedralbes es presenten els plans d’acció de gènere als museus.

La incorporació de la perspectiva de gènere a les polítiques culturals i de memòria històrica és el repte del projecte Gènere i Museus engegat des de la Direcció de Memòria, Història i Patrimoni i la Direcció de Serveis de Gènere i Polítiques del Temps. Els plans d’acció de gènere volen integrar la perspectiva de gènere de manera transversal, des de la gestió i el funcionament, a les activitats, i el relat als museus de Barcelona.

Gènere i Museus és un projecte innovador sense precedents a Espanya que us convidem a conèixer de primera mà el 30 de novembre a les 9.30 h a l’auditori del Monestir de Pedralbes.

En la trobada el Carles Vicente, director de Memòria, Història i Patrimoni ens explicarà el procés de treball, la doctora en sociologia Patrícia Soley-Beltran ens donarà les claus de la diagnosi realitzada als museus de gestió municipal de Barcelona; i coneixerem algunes de les actuacions ja executades al Museu de Ciències Naturals de la mà de la Lina Ubero, cap de l’Àrea de Programes Públics, Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Trobareu el detall complet de la jornada al programa adjunt.

Per a assistir-hi cal que us hi inscriviu enviant un correu electrònic a gerencia.municipal@bcn.cat

L’aforament és limitat i cal seguir les mesures sanitàries vigents.