Implicar els pares (homes) en les cures i la criança corresponsables

01/03/2024 - 11:25

El Plural. Trobada per fomentar el desenvolupament infantil saludable mitjançant la participació dels homes en les cures i la criança.

La Direcció de Serveis de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona, Institut Municipal d'Educació de Barcelona (IMEB) i l’Associació Conexus participen en el projecte europeu EMiNC (Engaging Men in Nurturing Care), que té com a objectiu fomentar el desenvolupament infantil saludable mitjançant la participació dels homes en les cures i la criança.

 

En aquesta jornada es presentaran els resultats de dos estudis relacionats, un sobre l’estat de la paternitat a Espanya, a càrrec de Bakea Alonso (Fundació CEPAIM), i l’altre sobre les necessitats de promoure la implicació dels homes en la cura dels infants a les escoles bressol i els espais familiars de Barcelona, a càrrec de l’Associació Conexus i realitzat en col·laboració amb l’Institut Municipal d’Educació (IMEB).

Finalment, tindrem també les reflexions de pares i professionals de les escoles bressol, així com les de Lidón Gasull, directora de les Associacions Federades de Famílies d’Alumnes de Catalunya (AFFAC).

La presentació tindrà lloc el dia divendres 15 de març, de 13.00 a 15.00 hores al Casal de Barris de Transformadors, al carrer d’Ausiàs Marc, 60.

Més informació