L'exposició "Pacte del temps" desembarca al Casal de Barri Trinitat Nova

08/09/2021 - 12:33

Podreu visitar-la del 9 al 15 de setembre i aprendre com gestionar els horaris de forma saludable, igualitària i eficient

Podreu visitar-la del 9 al 15 de setembre i aprendre com gestionar els horaris de forma saludable, igualitària i eficient

El temps és, cada cop més, un actiu molt preuat en la nostra societat, i sovint tenim la sensació que no disposem de tots els minuts que necessitaríem. Per conscienciar-nos sobre aquesta temàtica i ajudar-nos a optimitzar millor el nostre rellotge de sorra particular, arriba al Casal de Barri Trinitat Nova l’exposició “Pacte del temps”, on us espera del 9 al 15 de setembre.

El Pacte del temps de Barcelona és una iniciativa de ciutat a la qual s’hi han adherit fins a 221 entitats, empreses i serveis públics municipals. Un dels seus objectius és aconseguir que aquestes empreses i entitats avancin cap a models d’organització del temps més saludables, igualitaris i eficients, amb un impacte en la qualitat de vida de la ciutadania, i com a part central de la vida socioeconòmica de la ciutat.

Però el seu missatge també s’adreça al veïnat, amb recomanacions per organitzar-nos en el nostre dia a dia de forma òptima. Per difondre aquestes recomanacions i visibilitzar les polítiques de temps a la ciutat s’ha creat l’exposició que us presentem, que arriba a la Trinitat Nova després del seu pas per altres centres cívics i casals de la ciutat.

Activitats complementàries

A més de la mostra del projecte, el Pacte del temps també serà present al Casal de Barri Trinitat Nova amb les següents xerrades-taller:

  • Dijous 9 de setembre, a les 18 h: “Com aconseguir horaris més eficients, conciliadors i saludables?”, a càrrec de Xavier Peralta
  • Dimecres 15 de setembre, a les 18 h: “Bones pràctiques”, a càrrec d’entitats integrants del Pacte del temps

Totes dues activitats són gratuïtes i tenen l’aforament limitat, per la qual cosa és recomanable que us hi inscriviu prèviament, a través de l’adreça de correu electrònic cbtrinitatnova@bcn.cat o dels telèfons 677 408 447 i 677 408 154. Us animem a fer un forat a la vostra agenda i participar-hi. Amb el temps ho agraireu!