Març Feminista a Casa Sagnier

14/02/2024 - 11:25

Programació al voltant del 8M. Una bateria d’activitats amb espais de reflexió, artístics i reivindicatius. 

Per a celebrar el dia de la dona l’Espai Jove Casa Sagnier ha preparat una bateria d’activitats per a afavorir l’apoderament de les joves. Incloent espais de reflexió, artístics i reivindicatius.

Un dels objectius del cicle Març Feminista és generar un diàleg comú, compartir experiències i vivències entre les participants. Tot amb un esperit crític i en un clima de sororitat.

Per a la imatge d’enguany hem comptat amb el talent de la jove artista francesa radicada a Barcelona Harmonie Imperiale


Programa d’activitats:

Dia de Bruixes
Dissabte, 2 de març – a partir de les 12.30 h
Jornada de reflexió entorn les bruixes i les identitats dissidents, donant a conèixer la part de la
història que ens toca de més a prop i donar veu i espai a dones i persones de col·lectius minoritaris.
Durant el dia hi haurà una fira de joves artesanes, dos tallers gratuïts, una xerrada de divulgació històrica amb la Ivet Eroles, l’actuació de Fragmentos de una loca de La Neura Teatre, i dos concerts amb Maria Florit i Las Marikarmen.


Cinefòrum documental “Dona, vostè no té res”
Dimarts, 5 de març – 18 h
Projecció del documental de Sense Ficció produït per Eva Martinez Corcuera i Anna Marquès (Televisió de Catalunya – Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya)
L’obra recull el testimoni de pacients i professionals sobre la violència obstètrica, salut mental i malalties cardiovasculars. Fent visible el tracte discriminatori i humiliant que moltes dones han patit i pateixen per part del sistema sanitari.
A posteriori reflexionarem i debatrem sobre la nostra mirada envers el biaix de gènere i la salut, posant l’èmfasi en la salut mental i vivència de les joves.
A càrrec d’Ocell de Foc Barcelona Nord


Collage feminista al Dijous Dinàmics
Dijous, 7 de març – 17.30 h
Durant aquesta tarda treballarem en la creació d’un mural collage creatiu a l’espai de trobada per reivindicar la lluita feminista.


Concert amb Marta Mareas al So emergent
Dijous, 14 de març – 18.30 h
La cantautora ens farà gaudir de la seva música en un espai íntim i acollidor, dins el cicle de concerts de petit format So emergent.


Totes les activitats són gratuïtes. Per a més informació truca al 93 414 01 95 / 689 91 35 71

Inscripcions aquí