Muses a la Farinera

21/02/2024 - 14:17

cultura i feminismes. La nova edició d’aquest cicle dedicat a la creació artística femenina s’estrena divendres 23 de febrer amb el 10è concurs de dones monologuistes.

La nova edició d’aquest cicle dedicat a la creació artística femenina s’estrena divendres 23 de febrer amb el 10è concurs de dones monologuistes.

El Centre Cultural La Farinera del Clot, en col·laboració amb el PIAD de Sant Martí, impulsa el 12è Cicle de Dones Creadores Més que Muses del 23 de febrer al 2 de març. El cicle té com a objectiu donar visibilitat a la tasca que desenvolupen les dones artistes a través de les arts escèniques o la música.

Amb Més que Muses, el Centre Cultural ofereix a les dones creadores un espai on exposar el seu treball, a l’hora que es reflexiona conjuntament sobre el paper de la dona en les diferents disciplines artístiques en què tradicionalment han quedat relegades a un segon pla.

La 12a edició de Més que Muses presenta quatre propostes culturals d’humor, música i teatre. L’accés és gratuït i, per assistir a la majoria d’activitats, cal reservar entrada.

Més que Muses 2024 – Programació

10è Concurs de Dones Monologuistes
Divendres 23 de febrer, a les 20 h
Després de l’èxit de les darreres edicions, arriba la 9a final del Concurs de Monòlegs humorístics de dones. Presentat per Impro Barcelona. Entrada gratuïta amb reserva

Nit de Muses Bailongas
Dissabte 24 de febrer
A les 21 h. Bingo Musical amb cançons de dones
A les 23 h. DJ’s. Sessió musical on el públic ballarà al ritme dels hits de les dones més rellevants del sector
Entrada gratuïta sense reserva

Adéu, Jane
Divendres 1 de març, a les 20 h
Obra de teatre a càrrec de Clara Moralieda i Juanjo Marín. La Mariona travessa un dels moments més importants de la seva curta vida: amb només 17 anys ha de passar per l’extirpació del seu pit malalt. Entrada gratuïta amb reserva

Uncertainty
Dissabte 2 de març, a les 20 h
Concert de Carlota Flâneur. Presenta un univers musical de pop tendre i colorit, de cançons que freguen la perfecció i es claven en la memòria de qui les escolta. Uncertainty és el títol del primer disc de la cantautora. Entrada gratuïta amb reserva