Negocis i emprenedoria femenina a la comunitat internacional

15/10/2020 - 10:12

Compromesa amb el talent femení, la Barcelona Expat Week dedica vàries sessions a les dones emprenedores, el lideratge en clau femenina i les associacions professionals per impulsar el networking entre dones.

Compromesa amb el talent femení, la Barcelona Expat Week dedica vàries sessions a les dones emprenedores, el lideratge en clau femenina i les associacions professionals per impulsar el networking entre dones.

Potenciar la presència de la dona en els negocis i en la comunitat d’emprenedors és un dels objectius de l’Ajuntament de Barcelona a través de programes específics de Barcelona Activa, la seva agència de desenvolupament econòmic. Per això, a la propera Barcelona Expat Week ha preparat vàries sessions protagonitzades per dones empresàries i emprenedores, perquè comparteixin la seva experiència i consells, mentre les assistents poden ampliar la seva xarxa de contactes a través d’aquesta nova plataforma virtual.

La importància de la teva xarxa professional

Sempre són importants les xarxes de contactes, però potser entre dones professionals encara més. Dimecres 21 podràs conèixer els beneficis del networking a través de vàries professionals expatriades establertes a Barcelona que pertanyen a associacions de dones líders a Barcelona, com Professional Women’s Network, Eje&Con, Lean In Barcelona i 50 a 50. Una sessió que oferirà un espai de networking real i que segur t’ajudarà en els propers passos de la teva carrera professional.

Emprenedoria en femení

També dimecres 21 se celebrarà una sessió híbrida organitzada per Womanthon. Amb l’objectiu de donar visibilitat a la dona en l’entorn emprenedor, conèixer emprenedores expatriades a Barcelona i generar networking, la sessió començarà amb una taula rodona amb la participació de cinc dones emprenedores que han endegat els seus projectes professionals amb èxit, com Mar Alarcón, de Social Car i l’amfitriona Lynn Wong, d’Eventoplus. Després, hi haurà una activitat de coaching per tal d’oferir un aprenentatge real a les assistents i, per acabar, una dinàmica de networking.

A més, dijous 22 podrem conèixer de primera mà les trajectòries de vàries dones emprenedores d’origen asiàtic que s’han establert a Barcelona a través d’una taula rodona moderada per Gaëlle Patin Laloy, de Casa Àsia. Es tracta d’una sessió en format dinàmic i interactiu que també comptarà amb les preguntes del públic. Per participar-hi només cal registrar-se de forma gratuïta a través del web oficial i inscriure’s a l’activitat.