Tallers intensius dels Punts d'Informació i Atenció a les Dones: inscripcions obertes!

05/07/2022 - 11:57

Tallers. Nous tallers dels PIAD

Les inscripcions als nous tallers gratuïts dels Punts d'Informació i Atenció a les Dones (PIAD) del mes de juny- juliol segueixen obertes. La majoria dels tallers van començar la setmana passada però encara us hi podeu apuntar. Us podeu inscriure al taller del districte que vulgueu.

Ioga terapèutic, autoestima i gestió emocional, autodefensa física i cura emocional, risoteràpia…podeu triar entre les diferents propostes que trobareu al fitxer adjunt.

Els tallers van dirigits a les dones majors d’edat que vulguin gaudir-ne i tenen en comú la connexió i consciència del cos i les emocions com a eina d’autoaprenentatge i apoderament.

Inscripcions:

    • Per telèfon: 900 922 357 (telèfon gratuït. Horari: de dilluns a dijous de 9.00 a 19.00 hores i divendres de 9.00 a 16.00 hores).

Què són els PIAD?
Són Punts d’Informació i Atenció a les Dones que ofereixen informació, formació i assessorament en diferents àmbits. A banda dels tallers, alguns dels serveis que brinden són: informació, acompanyament psicològic individualitzat, atenció en casos de discriminació masclista, així com activitats comunitàries de sensibilització. Es tracta d’un servei confidencial i gratuït. Més informació