Nous tallers dels PIAD: dansa, autocura i esport. Ja us hi podeu inscriure!

24/11/2020 - 09:44

Tallers. Inscripcions obertes als nous tallers dels PIAD

Ja estan obertes les inscripcions per a tres nous tallers dels Punts d'Informació i Atenció a les Dones (PIAD): dansa, autocura i esport.

Els tallers comencen a partir del 30 de novembre i van dirigits a les dones majors d’edat que vulguin gaudir-ne. Els tallers dels PIAD tenen en comú la connexió i consciència del cos i les emocions com a eina d’autoaprenentatge i apoderament.

Inscripcions:

  • Per telèfon: 900 922 357 (telèfon gratuït. Horari: de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i de dilluns a dijous de 16.00 a 19.00 hores)
  • O a través del correu electrònic indicat a cada taller

Us podeu inscriure al taller del districte que vulgueu.Si us interessa un taller que ja ha començat podeu preguntar si hi queden places.

Podeu consultar els tallers disponibles als fitxers adjunts.

Què són els PIAD?
Són Punts d’Informació i Atenció a les Dones que ofereixen informació, formació i assessorament en diferents àmbits. A banda dels tallers, alguns dels serveis que brinden són: informació, acompanyament psicològic individualitzat, atenció en casos de discriminació masclista, així com activitats comunitàries de sensibilització. Es tracta d’un servei confidencial i gratuït. Més informació