Quatre escriptores parlen del futur d'Europa al CCCB

14/09/2020 - 07:00

Són Edurne Portela, Karolina Ramqvist, Janne Teller i Najat el Hachmi i el debat tindrà lloc la tarda del 21 de setembre.

Les autores Edurne Portela, amb una obra que parla de violència, memòria i desarrelament, Karolina Ramqvist, considerada una de les escriptores més influents de la seva generació i un referent del feminisme a Suècia, i Janne Teller, amb una llarga trajectòria que ha causat controvèrsia i encesos debats, conversaran amb l’escriptora Najat El Hachmi, moderadora de l’acte, sobre de quina manera podem avui pensar Europa i com la mirada de les dones podria canviar-ne el relat. És una conversa organitzada pel Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) amb la col·laboració de Hay Festival Segovia i que es farà el dilluns 21 de setembre a les 18.30 h al CCCB.

La trobada s’organitza arran de la publicació, per part d’Hay Festival i Galaxia Gutenberg, de l’assaig Europa. 28 Mujeres escriben sobre el futuro de Europa, amb la participació d’algunes de les principals escriptores i feministes del nostre continent, entre les quals les tres convidades al debat. Les autores mostren les fragilitats d’Europa, posen la mirada on no hi ha el focus mediàtic, i es pregunten de quina manera la seva veu, i en general la de les dones, podria contribuir a canviar el futur del continent.

Per a més informació i adquisició de localitats, cliqueu aquí.