El govern municipal s'ha compromès des del primer moment en potenciar la presència de noms de dones a l'espai públic, que actualment és molt baixa amb un 7’75% dels espais amb noms femenins.
L’Ajuntament de Barcelona continua amb la seva ferma aposta de feminitzar l’espai públic de la ciutat. La presència de dones al nomenclàtor continua encara sent molt petita i és per aquest motiu que des del Govern municipal s’estan impulsant tot un seguit de canvis de nom que permetin avançar en una Barcelona més feminitzada. Per aquest motiu, s’ha aprovat que l’espai situat entre l’escola Can Fabra, el Centre d’Interpretació dels Tres Tombs i l’Ateneu l’Harmonia rebi la nomenclatura d’Anna Domènech Campoy.
Aquest canvi es va decidir a través del procés participatiu d’urbanització del recinte de Fabra i Coats, on van participar entitats i equipaments del mateix. Domènech Campoy (Barcelona, 29 de novembre de 1951 – 15 de març de 2013) fou educadora i directora durant més de 30 anys de les escoles bressol de Sant Andreu de Palomar, passant per la cooperativa, l’EBM El Palomar i l’EBM La Filadora, aquesta última com a directora. Ferma defensora de l’educació pública i de qualitat i impulsora de projectes que han esdevingut una manera nova i diferent d’entendre l’ensenyament en l’etapa de 0-3 anys. El nom de l’Anna Domènech Campoy va sorgir al procés participatiu de reubanització de la Fabra i Coats on algunes entitats van traslladar aquesta proposta.
A més de Domènech Campoy, la ponència del nomenclàtor ha aprovat tot un seguit de noms de dones que passaran a formar part de l’imaginari col·lectiu dels espais públics de la ciutat en els propers mesos. Són altres cinc dones referents de la ciutat per les seves aportacions en els camps periodístics, literaris, de la pedagogia i de la medicina: Ana Maria Matute, Margarita Rivière, Concepció Aleixandre, Elisa Moragas i Dolors Batlle.