Viu el nou cicle “Teixidores de paraules i drets” a la biblioteca Montserrat Abelló

13/02/2024 - 09:16

A partir del 13 de febrer començarà “Teixidores de paraules i drets”, un cicle que es desenvoluparà durant tot l'any.

A partir del 13 de febrer començarà “Teixidores de paraules i drets”, un cicle que es desenvoluparà durant tot l’any i que està organitzat pe l PIAD de les Corts, en col·laboració amb la biblioteca Montserrat Abelló, espai en què realitzaran tots els actes. El programa aglutina activitats sobre diferents temes d’interès per a les dones en l’àmbit de la literatura i d’altres disciplines artístiques.

Aquest cicle té una clara vocació participativa, amb un enfocament comunitari i d’experimentació. Entre les activitats proposades, hi haurà tastets més vivencials per a la prevenció de les violències masclistes, activitats de memòria històrica del barri, xerrades, actes poètics o activitats familiars. Els tastets i els tallers són únicament per a dones i cal inscripció prèvia per poder-hi participar.

A més a més, aquest 2024 es commemora el desè aniversari de la mort de la Montserrat Abelló i Soler, una efemèride amb la qual es vol retre un homenatge a totes les dones de les Corts que han fet història.