BASSES NATURALITZADES

Monogràfic

Les basses i els estanys dels nostres pobles i ciutats són espais que ajuden a fomentar la biodiversitat en un entorn urbà. Aquest curs teoricopràctic pretén mostrar la importància del procés de naturalització de les basses i els sorprenents resultats obtinguts si hi portem tot allò que passaria en el medi natural. La primera sessió serà  a la bassa del parc del Laberint, la segona serà a l’Aula ambiental Bosc Turull. La tercera sessió, el 20 de febrer, és a la bassa de Can Cadena; i la sessió del 14 de maig és per veure l’evolució d’aquesta bassa.

Dades del curs

A qui s'adreça: persones aficionades i professionals
Places: 20
Preu: 164,80 €
Localització: Parc del Laberint i Can Cadena
Data d'inici: 13/02/2024
Data de finalització del curs: 14/05/2024
Data d'inscripció: del 4 de setembre de 2023 al 2 de febrer de 2024
Nombre total d'hores del curs: 16 hores
Sessions: 4 sessions
Dies de la setmana: dimarts i dimecres
Horari: de 9.30 a 13.30 h
Idioma: Català
Docents: Sergi Garcia, llicenciat en Ciències Ambientals i expert en biodiversitat urbana
Consideracions: Dates: 13/2/2024 - Parc del Laberint, 14/2/2024 - Aula Bosc Turull, 20/2/2024 - Can Cadena i 14/5/2024 - Can Cadena.
50% de descompte per a les persones en situació d’atur en el moment de la matriculació. Les bonificacions són aplicables en dos cursos com a màxim per persona. Cal acreditar-ho mitjançant el certificat integrat del SOC abans de formalitzar la matrícula.

40% de descompte per a persones jubilades i de més de 65 anys en el moment de la matriculació. Les bonificacions són aplicables en dos cursos com a màxim per persona. S’ha d’aportar la documentació acreditativa abans de formalitzar la matrícula.

15% de descompte en la segona matrícula i successives per a les persones no subjectes a bonificació, i en la tercera matrícula i successives en el cas de persones en situació d’atur, jubilades o de més de 65 anys en un mateix curs escolar.

15% de descompte per a membres de les entitats o els col•lectius amb què hi hagi un conveni vigent. Per a l’aplicació d’aquest descompte és un requisit indispensable que a les clàusules del conveni s’especifiqui que els membres de l’entitat tenen dret a la bonificació del 15% en les formacions del Centre de Formació del Laberint. Cal acreditar-ho presentant la quota de soci de l’entitat corresponent.

Curs bonificable per la FUNDAE (Fundació Tripartita)
  • Fonaments de l’ecologia de les basses
  • Fauna i flora de les basses
  • Pràctica de plantació
  • Manteniment
  • Buidatge i rescat de biota (pràctic)

Professorat

Sergi Garcia

Llicenciat en Ciències Ambientals per la UdG i en Filologia Hispànica per la UB.