TERRASSES I BALCONS

Monogràfic

Curs per adquirir els coneixements imprescindibles per satisfer les necessitats i atencions de les plantes cultivades en tests, així com els criteris que cal aplicar a l’hora de comprar-les, amb una menció especial a les plantes de baixa necessitat d’aigua. S’explicaran les espècies arbustives i vivaces més ben adaptades a les terrasses i jardins. Es farà una pràctica de trasplantament en jardinera i una renovació de terra o substrat.

Dades del curs

A qui s'adreça: a persones aficionades i professionals
Places: 20
Preu: 153 €
Localització: Centre Cívic Vil·la Urània, Carrer de Saragossa, 29
Data d'inici: 09/04/2024
Data de finalització del curs: 24/04/2024
Data d'inscripció: del 2 d'octubre de 2023 al 28 de març de 2024
Nombre total d'hores del curs: 18
Sessions: 6 sessions
Dies de la setmana: dimarts i dimecres, en horari de matí (sessions en català) o tarda (sessions en castellà)
Horari: matins, de 10.00 a 13.00 h; tardes, de 17.00 a 20.00 h
Idioma: Català (matins) i castellà (tardes)
Docents: Paco Cerviño, enginyer agrònom i forestal
50% de descompte per a les persones en situació d’atur en el moment de la matriculació. Les bonificacions són aplicables en dos cursos com a màxim per persona. Cal acreditar-ho mitjançant el certificat integrat del SOC abans de formalitzar la matrícula.

40% de descompte per a persones jubilades i de més de 65 anys en el moment de la matriculació. Les bonificacions són aplicables en dos cursos com a màxim per persona. S’ha d’aportar la documentació acreditativa abans de formalitzar la matrícula.

15% de descompte en la segona matrícula i successives per a les persones no subjectes a bonificació, i en la tercera matrícula i successives en el cas de persones en situació d’atur, jubilades o de més de 65 anys en un mateix curs escolar.

15% de descompte per a membres de les entitats o els col•lectius amb què hi hagi un conveni vigent. Per a l’aplicació d’aquest descompte és un requisit indispensable que a les clàusules del conveni s’especifiqui que els membres de l’entitat tenen dret a la bonificació del 15% en les formacions del Centre de Formació del Laberint. Cal acreditar-ho presentant la quota de soci de l’entitat corresponent.

Curs bonificable per la FUNDAE (Fundació Tripartita)
  • Condicionants de cultiu
  • Els millors recipients
  • Substrats i adobs
  • Plantació i trasplantament
  • Poda i reproducció
  • Plagues i malures
  • Llistes de plantes arbòries, arbustives i enfiladisses
  • Sistemes de reg

Professorat

Francesc J. Cerviño Fernández

Enginyer Agrònom i Màster d’Agricultura Ecològica.