El trànsit d’entrada a la ciutat per Glòries es trasllada al vial definitiu

Les obres de construcció de la nova plaça de les Glòries continuen endavant, i aquest 24 d’agost ja estarà enllestit el nou vial d’entrada a la ciutat pel costat muntanya que serà definitiu després de finalitzar les obres.

22/08/2014

Imatge actual de la plaça de les Glòries

Així, durant tot el matí i la tarda de diumenge, es pavimentarà i es restringirà puntualment el trànsit, si les condicions meteorològiques ho permeten. Per això es recomana utilitzar itineraris alternatius als conductors que vulguin sortir de la ciutat per aquesta zona. Un cop pavimentat, la vialitat quedarà configurada ja pels vials definitius fins a la construcció dels túnels, que discorren pel centre de la futura plaça.

Amb aquesta actuació, es desactiva la part viària de la zona muntanya de la plaça de les Glòries i el tram de l’avinguda Diagonal entre la plaça de les Glòries i el carrer Castillejos, per tal d’iniciar en condicions de seguretat l’enderroc de la zona central muntanya del viaducte.

L’objectiu és que a finals de setembre estigui totalment completada la fase 2 (demolició) de les obres d’enderroc de l’anella viària de la plaça de les Glòries, i comenci la fase d’urbanització provisional.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari








He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries