Adéu al tambor de la plaça de les Glòries

Després de 22 anys, la plaça de les Glòries s’acomiada de l’anella viària i s’inicia una nova etapa amb la urbanització provisional d’aquest nou gran espai central de la ciutat.

10/09/2014

Imatge de la plaça de les Glòries al setembre de 2014

El tambor de la plaça de les Glòries ja és història. Actualment s’estan enllestint els treballs de recollida de les runes de les darreres estructures de l’anella viària que van ser demolides aquest passat cap de setmana.

Tal com estava previst, els treballs de desconstrucció s’han enllestit a principis del mes de setembre i ara s’inicia una nova etapa en el procés de transformació de la plaça amb l’inici dels treballs de la urbanització provisional de la banda mar. L’objectiu d’aquesta actuació és dotar d'usos ciutadans aquest entorn paral·lelament a l'avenç en el projecte Canòpia Urbana definitiu. D’aquesta manera es dóna valor a l’espai, que s’activa per a l’ús ciutadà durant el mateix procés de transformació de l'obra.

La banda mar acollirà instal·lacions, equipaments i serveis destinats al conjunt de la ciutat. La banda muntanya preveu usos de caràcter esportiu, d'estada i espais per acollir esdeveniments. La definició dels nous usos de la plaça s’ha fet atenent a les peticions dels veïns i amb la intenció que sigui un espai idoni per portar a terme activitats lúdiques, esportives i per a la ciutadania. En aquest sentit, s’ha pactat i treballat amb la Comissió de Seguiment del Compromís per Glòries i s'ha comptat amb l’assessorament de l’equip d'arquitectes autors del projecte Canòpia Urbana.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries