La plaça de les Glòries Catalanes, punt de confluència de la Via Catalana 2014

La plaça de les Glòries serà el punt de confluència de la Via Catalana 2014, la mobilització ciutadana que preveu una línia contínua de persones amb forma de V que recorri l’avinguda Diagonal i la Gran Via. La plaça preveu talls de trànsit des de les 15h i fins a les 18.30h.

09/09/2014

Plànol de la Via Catalana

Dijous 11 de setembre, per la instal·lació dels escenaris de la celebració de la Via Catalana 2014, a partir de  les 15 hores restaran tallades a la circulació la Gran Via de les CC a pl. de les Glòries i a pl. Cerdà,  de la mateixa manera que succeirà a l’Av. Diagonal a pl. Pius XII. Des de les 16 hores i fins les 18.30 aprox. quedarà tallada a la circulació en ambdós sentits la Gran Via de les Corts Catalanes des de la plaça de les Glòries fins a la plaça d’ Ildefons Cerdà, , així com l’av. Diagonal entre pl. Pius XII i plaça de les Glòries, i carrers transversals.

L’arribada de milers de ciutadans provinents de tot el país, fan que la jornada del dia 11 requereixi de mesures extraordinàries de mobilitat per garantir el correcte desenvolupament de totes les activitats. La principal recomanació de mobilitat és arribar a Barcelona al matí i fer-ho a través del transport públic. El metro, FGC i Renfe reforçaran els seus serveis, atès que la xarxa de bus i Tram quedarà alterada.

La màxima afluència pot donar-se entre les 14:00 i les 20:00 hores a les estacions d’Espanya, Universitat, Catalunya, Urquinaona, Arc de Triomf, Glòries, Passeig de Gràcia, Diagonal, Verdaguer, Tetuan i Monumental. TMB disposarà de personal i mitjans tècnics en aquestes i altres estacions per ordenar fluxos de passatge i adoptar, si és necessari accions de regulació per evitar situacions de risc en vestíbuls, andanes i passadissos d’enllaç. En aquest cas, tant el personal com la megafonia i els dispositius lluminosos donaran les indicacions pertinents.

El web www.bcn.cat i el 010 oferiran informació actualitzada. També es podran seguir les recomanacions de la jornada a través dels comptes de twitter @barcelona_cat, @bcn_ajuntament, @barcelona_GUB, @BCN_Mobilitat, @barcelona_010, @TMBinfo, així com també a través del hastag #trànsit11s. Es recomana utilitzar els telèfons d’emergències 080, 092 i 112 per notificar qualsevol incidència destacable.

Més informació

Recomanacions de mobilitat

 Web de l’ANC

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries