Barcelona es converteix en capital de la creativitat

L’edifici del Disseny Hub, a la plaça de les Glòries, és la seu del 6 al 8 de novembre de l'European Creativity Festival, un esdeveniment on hi estaran presents els millors creatius europeus.

29/10/2014

Cartell del festival

Barcelona és converteix amb la capital europea de la creativitat amb la celebració del European Creativity Festival a l’edifici del Disseny Hub del 6 al 8 de novembre.

Es tracta d’un nou esdeveniment anual organizat per l’Art Directors Club of Europe (ADCE) que vol celebrar i reconèixer l'art de la innovació, el disseny gràfic i com la creativitat està canviant el món.

Durant tres dies, l’edifici del Disseny Hub Barcelona és l’escenari de conferències, tallers, concursos i espais de networking amb els millors creatius i empreses innovadores europees que compartiran les seves experiències i punts de vista relacionades amb la seva nova manera de treballar.

Entre els convidats hi ha els creatius publicitaris Amir Kassaei o Guido Heffels, la reconeguda dissenyadora gràfica Astrid Stavro o el director d'Agències Creatives de Google Felipe San Juan.

A part, el Festival acull la 23a edició dels ADCE Awards, que premien cada any els millors projectes creatius europeus entre els creadors de cada país.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries