Finalitza l’obra d’enderroc de l’anella de la plaça de les Glòries

Amb la pavimentació del tronc central de la Gran Via aquest cap de setmana es posa punt i final a l’obra d’enderroc de l’anella de la plaça de Glòries.

24/10/2014

Obres d'urbanització provisional

Aquest cap de setmana tindran lloc els treballs de pavimentació del tronc central de la Gran Via de les Corts Catalanes entre el carrer Llacuna i un punt situat al costat Besós del carrer Sant Joan de Malta, al barri del Clot. Aquests treballs suposen, a la pràctica, la finalització de la fase 2 de desconstrucció de l’anella viaria de la plaça de les Glòries, en concret del costat muntanya i que va començar a mitjans del mes juny.

Un cop urbanitzada la Gran Via en superfície, els treballs pendents que s’executaran aquest cap de setmana inclouen també la pavimentació de la cruïlla de la Gran Via de les Corts Catalanes amb Llacuna.

Diumenge hi haurà afectacions al trànsit

En aquest sentit, aquest dissabte 25 d’octubre, entre les 8.00h i les 13.00h es faran els treballs de fressat, sense afectacions al trànsit.

Diumenge 26 d’octubre, tindran lloc els treballs de pavimentació durant tot el dia. Està previst realitzar un tall en l'accés a la Gran Via des de la Ronda del Litoral  per minimitzar l’aportació de trànsit.

Fase 1: Treballs al costat mar. Durant les primeres hores quedarà operatiu en el sentit entrada el lateral més un carril de la Gran Via de les Corts Catalanes i un sol carril de sortida de ciutat. A partir de les 11.00 hores cal disposar de 2 carrils de sortida de ciutat.

Fase 2: Execució de la cruïlla Llacuna-Gran Via CC en el tronc central

Fase 3: Resta de l’aglomerat en la zona muntanya, continuant respectant 2 carrils de sortida de ciutat i entrada per la calçada lateral

Així mateix i a mesura que vagi finalitzant els treballs d’aglomerat es realitzaran els treballs de senyalització horitzontal de la via.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries