Els nous Encants compleixen un any

El primer aniversari dels Encants nous arriba ple de dades positives. El canvi d’ubicació, de la plaça de Les Glòries al carrer de Castillejos amb l’avinguda Meridiana, ha portat tot un seguit de millores pel confort tant dels comerciants com dels clients. Les noves instal·lacions i serveis ja l’han convertit en un espai emblemàtic de la ciutat i l’edifici s’ha convertit en una icona de referència a les revistes internacionals. I per commemorar el primer any de nova vida, el mercat ha preparat una setmana plena d’activitats.

19/09/2014

Els Encants

Des que va obrir portes el mes de setembre de 2013, els Encants han vist augmentat el nombre de visitants gràcies al programa dels comerciants que inclou noves activitats per atraure més clients. Es calcula que han visitat els Encants 150.000 persones setmanals, 60.000 més respecte el mercat antic. A més s’ha detectat un nou perfil de clients amb públic més jove, famílies i turistes.

Entre les millores que s’han fet en aquesta nova ubicació  en destaca la instal·lació de nous tendals i paravents en diverses zones del recinte. S’ha millorat la il·luminació i l’accessibilitat. També s’han augmentat el nombre de taules i barres de la zona de restauració. A més, s’ha millorat la senyalització del recinte, amb plànols explicatius i s’ha decorat amb vinils els exteriors laterals d’algunes botigues, amb la imatge de l’antic mercat.

Setmana d’aniversari

La Junta de Comerciants ha organitzat diverses activitats entre els dies 22 i 27 de setembre per celebrar el primer aniversari el mercat. Cada dia de les 11 del matí a les 6 de la tarda es farà body painting a l’àrea d’Street Food i tallers d’efectes especials. També hi haurà música, exposicions i un espai per jugar a videoconsoles.

Pels amants del motor clàssic, dissabte 27 l’avinguda Meridiana es convertirà en una concentració de vehicles Seat 600, de 9 del matí a 3 de la tarda, i de Seat 800 de 3 a 7 de la tarda. A l’àrea del carrer de Casp s’exhibiran una vintena de cotxes americans i es podrà veure una exposició de motocicletes de la marca Harley Davidson.

Més informació:

- Web de Els Encants

- Web de mercats de Barcelona

- Dossier de premsa del primer aniversari dels Encants

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries