La mostra de les propostes finalistes de Les Glòries, a la Universitat de Virginia (EUA)

Fins al 9 d’octubre la universitat nord-americana de Virginia acull l'exposició de les 10 propostes finalistes del concurs de la Plaça de les Glòries.

25/09/2014

Maqueta de Canòpia Urbana

L’escola d’arquitectura de la Universitat de Virginia (EUA) acull aquests dies l'exposició de les 10 propostes finalistes del concurs de Projectes Restringit per al Projecte Urbà de l’Espai Lliure de la Plaça de les Glòries Catalanes de la Ciutat de Barcelona. La mostra, comissariada per la professora d’arquitectura de la Universitat, Teresa Galí-Izard, es podrà veure fins al pròxim 9 d’octubre. L'exposició s'ubica a l’Elmaleh Gallery de la universitat nord-americana i inclou els 10 plafons que expliquen cadascuna de les propostes presentades pels 10 equips d'arquitectes finalistes.

Així, es pot veure la proposta guanyadora "Canòpia Urbana", de la UTE Agence Ter i Anna Coello, així com la proposta que va obtenir una menció del jurat del Concurs "Terra d'Oportunitats" de la UTE Fuses – Viader – Perea – Mansilla – Desvigne. També es poden contemplar els plafons de les propostes finalistes dels equips UTE Martínez Lapeña Torres Arquitectos Revetllat Ribas Esteyco (lema: "Creus Cerdà"); UTE Porras La Casta Scp – Rubio&Alvarez Sala SL (lema: "Origen"), UTE MBM Arquitectes, S.L.P. – Beth Galí, S.L.P. – Cicsa, S.A (lema: "Colibrí"), UTE Glòries Equip 10+1 (lema: "Re-Bcn"); UTE Enric Serra – Moisés Gallego – Màrius Quintana – Jordi Bellmunt – Angel Carlos Aparicio (lema: "Cruïlla 0"), UTE Bailorull – Galí-Izard Nebot – Pagés Viu – Remoue – Tsukamoto- Atelier Bow Wow (lema: "Tres Cartes"), UTE Emba Estudi Massip Bosch Arquitectes – Topotek Gesellschaft Von Ladschaftsarchitekten Mbh (lema: "Glòries +"), i UTE Bru Lacomba Setoain SLP – Lks Ingenieria Scoop (lema: "Incerta Glòria").

Més informació:

http://www.arch.virginia.edu/events/pla-glories-competition-barcelona10-proposals

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries