L’exposició sobre el procés de transformació de Glòries arriba al COAC

Del 22 de setembre a l’11 d’octubre, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) acull la mostra“Barcelona Glòries: Dialogue and Transformation” que es va poder veure aquest estiu al Center for Architecture de Nova York (AIANY) en el marc de la celebració a Nova York de l’any de l’arquitectura Catalana.

06/10/2014

Exposició de Glòries

L’exposició mostra el procés de transformació de la plaça de les Glòries a través d’audiovisuals, plànols, fotografies i documentació que il·lustren aquest procés en marxa a Barcelona.

La mostra inclou l’exposició del projecte guanyador del concurs internacional per a la selecció de l’equip d’arquitectes per al Projecte urbà de l’espai lliure de la plaça de les Glòries Catalanes, sota el lema “Canòpia Urbana” de la UTE Agence Ter + Anna Coello, així com els audiovisuals dels 8 projectes finalistes i la menció, a més de fotografies, plànols i documentació de l’entorn de Glòries.

L’Ajuntament de Barcelona va impulsar, al febrer del 2013, un concurs internacional per a la selecció de l’equip d’arquitectes per al Projecte urbà de l’espai lliure de la plaça de les Glòries Catalanes de la ciutat de Barcelona, amb l’objectiu de transformar aquest espai de 13 hectàrees i posar fi al caràcter de nus viari que ha tingut fins ara la plaça. El concurs, previst en el Compromís per Glòries signat el 2007, busca garantir la nova centralitat de la plaça, ordenar-ne la mobilitat fomentant el transport sostenible, maximitzar-ne l’espai verd i reordenar-ne els equipaments previstos.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries