La millor música negra, al Say it Loud

La Farinera del Clot, situada a la plaça de les Glòries, acull la setena edició del Cicle de Música Negra Say it Loud els dies 23, 24 i 25 d'octubre.

16/10/2014

Cartell del cicle

L’activitat cultural al voltant de la plaça de les Glòries no s’atura i amb l’arribada de la tardor, arriba també una nova edició del cicle de música negra Say it Loud que tindrà lloc del 23 al 25 d’octubre al Centre Cultural La Farinera del Clot.

Es tracta d’un festival consolidat com a imprescindible del gènere, acosta al públic comtal el bo i millor dels artistes més independents i representatius, internacionals i locals, amb molt més que música. Enguany, ofereix una programació de màxima qualitat per degustar amb els cinc sentits: exposició de fotografia, disco fòrum, concerts, maridatge de vi i jazz i marató de reggae amb activitats per nens. Així, es podrà gaudir de funk, engolir groove, flairar i degustar soul, moure’s a ritme de hip hop, i aprendre i compartir reggae amb bona companyia.

Com en l’edició anterior, en la programació destaquen artistes internacionals com Myles Sanko, Izah Bcn o Speech Debelle. D'altra banda, amb l'afany d'abordar la cultura afroamericana des d'altres vessants a part de la música, també destaca l'exposició de Laia Buira "Dennis Brown i Garnett Silk: El seu entorn Musical, vint anys després", un taller de maridatge de vi i Jazz dinamitzat per Pau Fuster i Carles Mira i un Discofòrum amb Lalo López (Fundación tony Manero), Txarly Brown (activista Rumbero) i Óscar Dalmau. A més com és habitual el cicle finalitzarà amb les 8 Hours Reggae Run.

Web del cicle Say it Loud

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries