La plaça de les Glòries, amb les persones refugiades

08/06/2017

Sueños refugiados

Dissabte 10 de juny tindrà lloc la inauguració de l’exposició 'Sueños Refugiados' i la Caminada Nocturna, dues activitats que s'emmarquen en la commemoració del Dia Mundial de les Persones Refugiades.

En el marc de la commemoració del Dia Mundial de les Persones Refugiades, que se celebra el 20 de juny, s'han programat un seguit d'activitats a tota la ciutat de Barcelona.

Dissabte 10 de juny coincideixen dues accions de difusió i sensibilització sobre aquesta qüestió, com són la inauguració de l’exposició "Sueños Refugiados", a les 19 hores, i la Caminada Nocturna pels drets de les persones refugiades, que començarà tot just acabi l’acte de presentació de l’exposició, a les 21 hores.

La mostra “Sueños Refugiados” s’instal·la a la plaça de les Glòries, davant del Disseny HUB de Barcelona, on s'hi estarà fins a finals de setembre de 2017, aproximadament.

L'exposició és el resultat del treball realitzat per 11 joves demandants d'asil participants del taller de fotografia participativa dirigit pel fotògraf Hèctor Mediavilla.  Set cubs instal·lats a la zona de la pèrgola ens permetran apropar-nos a la visió dels refugiats participants en el taller. A l'aparador de la biblioteca El Clot-Josep Benet també s’hi mostraran algunes imatges d’aquest mateix projecte.

La Caminada Nocturna pels drets de les persones refugiades tindrà inici i final a la plaça de les Glòries, en un recorregut de 12,4 quilòmetres per la ciutat de Barcelona. Si hi voleu participar, consulteu abans aquesta pàgina de Barnatresc amb indicacions i recomanacions o descarregueu-vos aquest dossier.

Trobareu més informació d'aquestes i altres activitats relacionades amb la commemoració del Dia Mundial de les Persones Refugiades a la pàgina web de Barcelona Ciutat Refugi.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries