La transformació de la plaça de les Glòries s’exposa al Center for Architecture de Nova York

El Center for Architecture de Nova York (AIA) acull del 12 al 28 de juny l’exposició “Barcelona Glòries: Dialogue and Transformation” que mostra el procés de transformació de la plaça de les Glòries a través d’audiovisuals, plànols, fotografies i documentació que il•lustren aquest procés en marxa a Barcelona.

19/06/2014

Exposició de Glòries

La mostra inclou l’exposició del projecte guanyador, sota el lema “Canòpia Urbana” de la UTE Agence Ter + Anna Coello, així com els audiovisuals dels 8 projectes finalistes i la menció, a més de plànols i documentació de l’entorn Glòries. El Center for Architecture està ubicat al 536 de La Guardia Place, a Nova York. L’exposició estarà oberta fins al 28 de juny.

L’exposició, organitzada per Hàbitat Urbà, s’emmarca en la celebració a Nova York l’any de l’arquitectura Catalana,  BCN-NYC Urban Bridge (www.bcnnyc.org). Aquesta col·laboració inclou d’altres iniciatives com la difusió de l’obra de la Sagrada Família d’Antoni Gaudí o de coneixement i estudi de la figura de Rafael Guastavino Moreno, creador de la volta catalana.

En un àmbit més acadèmic i professional, el dia 14 de juny,  tindrà lloc el simposi “Open to the public”, amb una doble participació de Barcelona. D’una banda hi intervindrà Judith Carrera, directora del Premi Europeu d’Espai Públic que organitza el CCCB i de l’altre Ana Coello que explicarà el projecte  “Canòpia Urbana” que estan desenvolupant per reintroduir la natura a la ciutat i convertir les Glòries en un gran espai verd d’abast metropolità que actuï de connector dels parcs de Trinitat, Sagrera i Ciutadella.

Al AIA Center for Architecture (AIANY) també s’exposa Polis: 7 Lessons from the European Prize for Urban Public Space (2000-2012), que organitza el CCCB.

El Center for Architecture està ubicat al 536 de La Guardia Place, a Nova York. L’exposició estarà oberta fins al 28 de juny.

 Més informació:

http://cfa.aiany.org/index.php?section=calendar&evtid=7283

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries