Normalitat en el primer dia laborable al voltant de les Glòries

El trànsit ha estat l’habitual de qualsevol altre dia laborable i els vehicles estan utilitzant la nova trama viària formada pels carrers Aragó, Los Castillejos, Bolívia i Badajoz-Indepèndencia.

17/02/2014

Imatge de l’anella banda mar

En el primer dia laborable després dels canvis fets aquest cap de setmana, el comportament del trànsit d’entrada i sortida a Barcelona ha estat el mateix que la resta de dies feiners.

Segons ha explicat el director de Serveis de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Adrià Gomila: “Avui, primer dia laborable la nova configuració està funcionant correctament i està responent tal com havíem previst.” A més ha destacat que “dissabte mentre fèiem els canvis vam poder seguir amb l’activitat als entorns i els Encants van funcionar amb normalitat i també ahir diumenge amb la Mitja Marató, els desviaments passaven per aquí i la nova xarxa ja va funcionar.”

Gomila ha ressaltat el fet que els conductors estan aprenent els nous itineraris i que encara alguns vehicles no segueixen el millor itinerari per anar d’un barri a un altre. Així, per exemple, alguns conductors que baixen per l’avinguda Meridiana i volen anar cap a la banda mar en lloc de girar pel carrer Aragó segueixen recte fins a Glòries i això ha provocat puntualment una mica de retenció. En aquest sentit, Adrià Gomila ha assenyalat que “cada vegada els conductors aniran aprenent i trobant el seu itinerari, però no deixem d’estar en un entorn d’obres i per tant hi haurà certs moviments afectats”.

La següent fase de canvi en la mobilitat a Glòries serà el cap de setmana que ve. Els vehicles podran passar per la plaça de les Glòries tant per connectar entre barris com per entrar i sortir de la ciutat, però al ser una zona d’obres, es recomana utilitzar els itineraris alternatius.

D’altra banda, en el moment que es faci tot el tancament d’obres per enderrocar el viaducte l’espai interior quedarà tancat per a vianants i ciclistes. El que sí podrà creuar la zona d’obres serà el transport públic. Tant les línies de tramvia, com les d’autobús podran utilitzar els vials especials construïts a la zona.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries