S’inicien les obres per a l’obertura del carrer Castillejos

15/11/2013

Carrer Castillejos amb Diagona

El 16 de novembre comencen les obres d'obertura del carrer Los Castillejos, per adequar la rasant d'aquest carrer entre l'avinguda Diagonal i la Gran Via i permetre la continuïtat en la circulació. L'objectiu és donar continuïtat a la malla ortogonal de carrers de la zona, completant l'estructura de l'Eixample que actualment queda tallada.

Les obres d'adaptació per a la continuïtat del carrer de Los Castillejos s'inicien el 16 de novembre de 2013 i finalitzen al febrer de 2014. Aquesta obra forma part del projecte de transformació de la plaça de les Glòries i té per objectiu donar continuïtat al carrer Castillejos a l'alçada de l'avinguda Diagonal, ja que la circulació en sentit descendent queda tallat a Diagonal i obliga el trànsit a girar cap a la dreta, sense possibilitat d'arribar a Gran Via.

Es pavimentarà de nou la zona, s'habilitarà un nou pas de vianants per salvar el desnivell existent i es reposaran els elements d'enllumenat, sanejament i senyalització oportuns. Així mateix, es preveu el transplantament de l'arbrat afectat pels nous guals.

L'obra comporta tall de trànsit a la Diagonal (només al costat lateral mar) des de Los Castillejos fins a la plaça de les Glòries, així com el tall de trànsit al carrer de Los Castillejos entre Diagonal i la Gran Via. Es talla la circulació a la cruïlla del lateral costat mar, mantenint en tot moment un pas per a vianants, el carril bici al costat muntanya i els accessos exclusius per als veïns. Els desviaments de trànsit es realitzen pel carrer de Lepant (en sentit descendent per anar fins a la Gran Via) i pel carrer Padilla (en sentit ascendent per agafar Consell de Cent).

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries