Torna el Pechakucha Night al Museu del Disseny

L'edifici Disseny Hub Barcelona és la seu d'una nova edició de PechaKucha Night Barcelona Vol 21 amb el tema que J.V. Foix va dir "M'exalta el nou, m'enamora el vell".

25/11/2014

PechaKucha Night Barcelona Vol 21

Aquest divendres 28 de novembre té lloc a l'edifici Disseny Hub Barcelona, seu del Museu del Disseny de Barcelona, una nova edició de PechaKucha Night Barcelona Vol 21 amb el tema que  J.V. Foix va dir "M'exalta el nou, m'enamora el vell".

A la iniciativa hi participaran experts en moda, en tecnologia, en història o en tabús sexuals per tal de mirar al futur sense treure l'ull del retrovisor. Els ponents que assitiran són:  Xavier Domenech  (Arkham Comics), Laura Ginès, Daniel Julià (Pimpampum), Enric H. March, Patricia Parejo (GUS), Chema Peral, Laura Sangrà (Àrtic BTV), Eren Saracevic, Mario Torrecillas (PDA films), Olga Vallejo, Brigitte Vasallo.

Les sessions del Pechakucha tracta de generar punts punts de trobada interdisciplinària, on camps com l'arquitectura, la sociologia, el disseny gràfic i de moda, la música, la fotografia, el disseny industrial, el cinema, la creació multimèdia, la publicitat, l'antropologia, la medicina o la química ambiental, tenen un espai d'interacció.

Data:  28 de novembre de 2014
Hora:  19 h
Lloc:  Auditori de l'edifici Disseny Hub Barcelona. Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38
Preu: Entrades 6 euros (+1 euros de despeses de gestió)
Aforament Limitat

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries