Tornen les activitats a la Biblioteca El Clot-Josep Benet

La biblioteca ofereix xerrades, obres per a nens i suport informàtic, entre altres activitats.

07/01/2015

Biblioteca El Clot-Josep Benet

La Biblioteca El Clot-Josep Benet situada a la plaça de les Glòries inicia la seva programació de gener amb activitats per a tots els públics.

Dimarts 13 a les 19.00 h visitarà l'equipament l'escriptor Gabi Martínez per parlar sobre el seu llibre Voy. En aquesta ocasió, l'autor explica la història d'un jove periodista que intenta localitzar a un escriptor que ha desaparegut a Nova Zelanda, quan perseguia la pista d'un au llegèndaria.

D'altra banda, dilluns 19 dins del cicle Llegir l'escena, que es porta a terme amb la col·laboració del Teatre Nacional de Catalunya i del Museu del Disseny, estaran a la biblioteca Jordi Morató, Albert Coma i Benet Román, a propòsit de l'obra Football, de Cesc Gelabert.

Pel que fa a les activitats familiars, dijous 15 a les 19.00 h es podrà veure l'obra Granotes, gripaus i altres trifulques a càrrec de Cesc Serrat per als nens d'entre 3 i 9 anys i dissabte 24 a les 11.30 h s'explicarà el conte Lola, l'encantadora de contes dins del cicle Lletra Petita. Aquesta activitat està dirigida a nens d'entre 0 i 3 anys.

També a partir d'aquest dimecres 7 de gener es reinicia el servei de suport informàtic a l'usuari. Es tracta d'un servei d'assessorament en l'ús de les tecnologies de la informació obert a tothom. S'atenen consultes relacionades amb la recerca d'informació a internet, correu electrònic, elaboració de documents escrits, fulls de càlcul, retoc d'imatges, Wi-Fi, etc. Podreu resoldre els vostres dubtes i preguntes els dilluns i els dimecres de 17 a 20h.

Podeu consultar tota la informació sobre els actes de gener en aquest enllaç.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries