Un mes ple d’activitats a la Biblioteca El Clot-Josep Benet

L’equipament situat a la plaça de les Glòries organitza una xerrada de l’escriptor Carles Zanón amb el cantant Loquillo així com conferències i activitats infantils.

11/11/2014

Biblioteca El Clot-Josep Benet

Durant aquest mes de novembre, la Biblioteca El Clot-Josep Benet ha programat un ampli ventall de propostes cultural on hi destaca especialment la conversa entre el cantant José María Sanz “Loquillo” amb l’escriptor Carlos Zanón. L’activitat tindrà lloc aquest dijous 13 a les 19.00 hores a l’Auditori del Disseny Hub Barcelona i l’entrada és lliure, encara que l'aforament és limitat. La xerrada forma part de les activitats de la Festa Major del Clot i del Camp de l’Arpa que se celebra aquests dies.

D’altra banda, la biblioteca, amb la col·laboració del Teatre Nacional de Catalunya i el Museu del Disseny, també organitza un cicle de conferències sobre el disseny teatral on es treballaran alguns dels principals espectacles que es podran veure al Teatre Nacional de Catalunya al llarg de la temporada i cada mes se centrarà en una disciplina diferent. En aquesta ocasió, dilluns 17 a les 19 hores es parlarà sobre l’escenografia de l’obra El President amb la presència de Paco Azorín.

Pel que fa a les activitats infantils, s’han programat espectacles per a nadons així com un taller de titelles i dijous 20, a les 18 hores s’explicaran contes màgics en la parla del Vallès Oriental. També, dintre del cicle Lletra Petita, Maria Dolors Galí explicarà el conte Lola, l’encantadora de contes, dissabte 29 a les 11.30 hores.

Podeu consultar tota la programació del mes a la Biblioteca El Clot-Josep Benet en aquest enllaç.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries