Vine a conèixer com serà el futur Parc de les Glòries

17/01/2017

Jornada Glòries gener 2017

No us perdeu la Jornada Ciutadana del Parc de la Plaça de les Glòries, el proper dijous 19 de gener a les 18.00 hores a l'Auditori del DHUB, una sessió informativa i de debat sobre el projecte resultat del concurs sobre l’espai lliure de la plaça de les Glòries.

Per tal de facilitar el procés d'informació i participació sobre el projecte resultat del concurs sobre l’espai lliure de la plaça de les Glòries, el proper dijous 19 de gener a les 18.00 hores s'organitza una jornada ciutadana, que consistirà en una sessió informativa i de debat, i que se celebrarà a l'Auditori del Museu del Disseny de Barcelona (DHUB).

La tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, donarà el tret de sortida a la jornada, tot explicant el procés de treball que ha portat a l’elaboració del present projecte, i fent la contextualització necessària d’acord amb el full de ruta per a la transformació de la plaça prevista pels propers mesos i anys (aprovació del nou planejament, obres de la primera fase del túnel, equipaments, etc).

Després de la intervenció de Janet Sanz, serà el torn de Ton Salvadó, director de Model Urbà, que serà l'encarregat de presentar el projecte i la seva relació amb l'entorn.

A continuació intervindrà un representant de l’equip Ana Coello - Agence Ter per detallar el contingut del projecte i tancarà el torn d'intervencions inicials un representant de les quatre entitats veïnals signants del document “Compromís per Glòries”, en què s'exposarà la visió ciutadana sobre el projecte i els treballs desenvolupats per a la seva concreció.

L'acte també comptarà amb l'assistència del regidor d'Arquitectura, Paisatge Urbà i Patrimoni, Daniel Mòdol, la regidora de Mobilitat, Mercedes Vidal i el Comissionat d'Ecologia, Frederic Ximeno.

La jornada finalitzarà amb un torn obert de paraules als assistents, a qui també se'ls lliurarà una butlleta per aportar la seva opinió sobre el projecte.

La següent fase del procés serà l'aprovació administrativa del projecte, la licitació i l'inici de les obres.

La jornada és oberta a tothom, però l'aforament és limitat. L'accés serà pel carrer Àvila, 189 (Jardins Elisava).

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries