Consumir és triar com volem viure

L’Espai de Consum Responsable és el nou equipament de ciutat que pretén estendre una nova cultura del consum, un consum conscient que potencia el mínims impactes ambientals i els màxims beneficis socials.

El consum és una de les interaccions més importants que tenim amb la societat i l’entorn, i va molt més enllà de l’elecció econòmica. Qüestionar la nostra forma de consumir per a buscar opcions socioeconòmiques i ambientals més responsables és una eina de transformació social, que incorporades al dia a dia començant per les més fàcils i agradables, poden enriquir la nostra vida individual i col·lectiva.

A l’Espai Consum Responsable hi trobareu:

  • Activitats, jornades i exposicions
  • Cessió gratuïta d'espais (2 sales)
  • Espai de treball en xarxa i recursos pel CR
  • Servei d’ en consum responsable (inici del servei a la tardor del 2018).

El treball en xarxa n’és un element imprescindible, pel que es fomenta el treball en xarxa entre els diversos agents vinculats al consum: ciutadania, entitats i empreses, centres educatius, serveis i equipaments de la ciutat de Barcelona, comerços i a tota aquells persona o organització interessada en el consum i el consum responsable.

Situat al Palau Foronda (Ronda Sant Pau 43-45, baixos), conviu i s’enriqueix amb l’Ofinica Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) que ofereix serveis d’informació i tramitació de reclamacions sobre temes de consum.

Us animem a descobrir aquest nou equipament, a participar-hi i a omplir-lo de vida!

Posa’t en contacte amb nosaltres a espaiconsumresponsable@bcn.cat

Segueix-nos al

@AltresEconomies

#EspaiConsumResponsable

 

Espai de Consum Responsable

Enllaços i materials relacionats