Intercanvia i renova la roba!

 

Del 2 de novembre al 3 de desembre torna el 'Renova la teva roba', una iniciativa per fomentar el consum conscient i responsable i la prevenció de residus. Es tracta d'una iniciativa promoguda per entitats, associacions i equipaments de la ciutat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

No llenceu aquella roba que ja no us poseu, doneu-li una segona vida, del 2 de novembre al 3 de desembre, amb la proposta d’intercanvi de roba de segona mà “Renova la teva roba”.

Podeu triar entre un total de 25 punts d’intercanvi que trobareu per tot Barcelona, i on hi podreu portar la vostra roba. A canvi, us donaran cupons “Renoves” amb la puntuació corresponent, que després podreu intercanviar per la roba que més us agradi a qualsevol punt de la xarxa, amb dies de recollida i d’intercanvi que podeu consultar en aquest document.

Les normes de funcionament són les següents: en el lliurament de roba per participar en el “Renova la teva roba” s’admetran un màxim de 10 peces de roba (excepte jaquetes i abrics, 2 com a màxim) per persona. La roba ha d’estar neta, en bon estat, sense forats, descosits ni taques. Només s’acceptarà roba de vestir. No s’agafaran sabates, roba interior o de la llar. La roba recollida serà bescanviada per “renoves” que seran utilitzats després per poder fer l’intercanvi.

A l’intercanvi, es podran agafar com a màxim 10 peces (excepte jaquetes i abrics, que en són 2 com a màxim). En el cas de roba de nadons també hi haurà les mateixes limitacions. No es podran utilitzar “renoves” d’altres edicions.

Paral·lelament a l’intercanvi hi ha un programa d’activitats, sobretot tallers, relacionades amb la prevenció de residus. Podeu consultar el programa d’activitats complementàries en aquest document.

El “Renova la teva roba” és una iniciativa per fomentar el consum conscient i la prevenció de residus, promoguda per entitats, associacions i equipaments de la ciutat, i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Intercanvia i renova la roba!