Renova les teves joguines!

“RENOVA LES TEVES JOGUINES” és una iniciativa per fomentar el consum conscient i la prevenció de residus promoguda per entitats, associacions i equipaments municipals de la ciutat amb el suport de l’Ajuntament.
PORTA LES TEVES JOGUINES al punt d’intercanvi corresponent, que millor et vagi, n’hi ha per tot Barcelona. Allà te la canviarem per “renoves” que després podràs intercanviar de nou per les joguines que t’agradin més en qualsevol punt de la xarxa. Consulta els dies de recollida i els d’intercanvi de cada punt, hi ha molt per a triar! No t’ho perdis!
Les joguines han d’estar netes i en bon estat. No s’acceptaran joguines brutes, trencades o deteriorades, ni joguines bèl·liques, peluixos o joguines que es venen com a regal publicitari.
S’admetran un màxim de 10 jocs o joguines per infant.
Totes les joguines han de tenir la marca CE, símbol que certifica que acompleixen la normativa europea de seguretat.
El dia de l’intercanvi, cada participant triarà les joguines que es vol endur, segons els punts de què disposi per adquirir-les.
Per fer-ho, haurà d’entregar el valor en punts de cada joguina que vulgui fins a esgotar-los. Si us queden punts i no voleu més joguines, podeu regalar-los a qualsevol altre infant al qual potser li en puguin faltar!