T’ajudem a controlar i reduir el teu consum energètic

On

Palau Foronda, Rda de Sant Pau-43-45

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Consumidor, l’OMIC (Oficina Municipal d’informació al Consumidor) presenta dos tallers informatius que tindran lloc dimecres 15 de març a les 12 h i dijous 16 de març a les 16 h, a la seu d’aquest servei municipal (Palau Foronda, Rda de Sant Pau-43-45).

Els tallers, oberts i gratuïts, de caràcter molt pràctic i entenedor, porten per títol “Desmuntant les factures de gas i electricitat” i “Funcionament i impacte dels comptadors intel·ligents”.

A la sessió del dia 15 de març “Desmuntat les factures de gas i electricitat” es presentaran recomanacions i consells per controlar i reduir el consum energètic a les llars, conèixer en detall les factures de gas i electricitat i informar sobre les diferents opcions que tenen els consumidors a l’hora d’escollir les companyies d’energia. També es resoldran els dubtes més freqüents i s’explicarà com optimitzar els contractes de subministrament a fi d’estalviar en la despesa final.  

A la sessió “Funcionament i impacte dels comptadors intel·ligents” del dia 16 de març es parlarà sobre el funcionament dels comptadors intel·ligents, quins avantatges té en termes de control de consum, potència i accés a la informació. A banda, es donarà resposta als dubtes més habituals i a certs temors associats a la implantació d’aquest nou sistema.  

Aquesta iniciativa s’emmarca dins la campanya “Carrega’t d’energia” organitzada per la Fàbrica del Sol i que inclou un cicle de xerrades i tallers pràctics que es presenten durant els mesos de març, abril, maig i juny a diferents equipaments de la ciutat. La Fàbrica del Sol és un equipament municipal d'educació ambiental que integra una sèrie de serveis dirigits a la ciutadania en matèria d'energies renovables, medi ambient urbà i sostenibilitat. 

Tallers informatius consum energètic