L’OMIC segueix prestant els seus serveis de forma telemàtica, presencial i a través del telèfon 010. Les  consultes o reclamacions s'han de fer preferiblement de forma telemàtica.
Per a aquelles consultes o reclamacions que requereixin atenció presencial, cal concertar cita prèvia al portal de tràmits municipal ajuntament.barcelona.cat/cita/omic, trucant al 010, o als Quiosc de tràmits municipals

Dades personals

No hi ha dia que per un motiu o altre ens demanin les nostres dades personales. Hi ha vegades que és inevitable: quan contractem un servei, en les compres online… Però en moltes altres ocasions no és necessàri facilitar-les. Per aquest motiu, es recomana tenir cura de a qui donem aquestes dades personals (ja sigui el nom, l’adreça, el mail, el telèfon…) i asegurar-nos de l’ús que es vol fer per evitar posar en perill la vostra privadesa. 

I recordeu que:

  • Cal el vostre consentiment inequívoc i exprés al tractament de dades (no són vàlides les caselles ja marcades o el consentiment tàcit)
  • Si voleu exercir els vostres drets d’accés, de rectificació, de supressió o oblit, de limitació del tractament, de portabilitat de les dades i d’oposició us heu d’adreçar al responsable del fitxer.