Exposició i subhasta de béns empenyorats en el Mont de Pietat de la Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona a Servicaixa

Es faran subhastes dels béns empenyorats que no s'hagin recuperat (pagant) en el termini establert. Els béns són joies.

Les peces s'exposaran al centre d'empenyorament a partir dels 5 últims dies laborables del mes.

Es podrà ofertar fins a les 24 h. de l'últim dia del mes.

Cada mes s'edita un catàleg amb les condicions de la subhasta, calendari exacte i les dades de cada lot, que es ven a partir del dia d'inici de l'exposició. El seu preu és de 3 e i es pot adquirir a la Sala d'Exposicions.

La subhasta es farà a través de Servicaixa o del web www.lacaixa.es/subhastes Els usuaris podran consultar les peces a subhastar (fotografies per pantalla) i fer una oferta de compra. Si no es disposa de Targeta Caixa, només es pot fer per Servicaixa.

La màquina donarà un comprovant de la seva oferta i a partir del primer dia hàbil del mes següent es farà l'adjudicació de l'oferta més alta.

Per adjudicar-se un lot és necessari que, en el moment de l'adjudicació, hi hagi saldo o crèdit suficient en el compte.

A partir del 2n dia laborable del mes següent a la subhasta, es farà una adjudicació directa a la que es podrà accedir pel preu de sortida sense haver d'ofertar. Aquesta modalitat de compra es pot fer a través de Servicaixa o del web, sempre que es tingui Targeta Caixa. Cas que no es tingui, només es pot fer a través de Servicaixa.

Horaris

Adreça:
C Rivadeneyra, 6
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona