Taller 'Un viatge culinari per Singapur, Malàsia i Indonèsia' *NOU*

Un recorregut per les rutes de les espècies i les cultures que han conformat una de les cuines més fascinants del món. Aquest taller ens portarà des dels ports comercials de l'oceà Índic fins a les cuines mestisses dels Peranakan. Descobrirem com les influències de l'Índia, amb les seves espècies i curris, i l'arribada de comunitats xineses van donar origen a la cuina nyonya o peranakan: una fusió vibrant d'ingredients xinesos amb tècniques i sabors de Malàisia i Indonèsia. Cuinarem plats com Laksa nyonya (Sopa de noodles amb llet de coco, pasta de gambes), Nasi goreng (Arròs fregit amb pollastre, gambes, ous), Gado-gado (Amanida tèbia de verdures amb salsa de cacauet).

Amb Claudio Masala.

Horaris

Centre Cívic Cotxeres Borrell

Adreça:
Carrer de Viladomat, 2 - 8
Districte:
Eixample
Barri:
Sant Antoni
Població:
Barcelona