Horaris
| Dies | Hores | Preus | Observacions | |
|---|---|---|---|---|
|
Divendres |
de 18.00 h a 20.30 h |
Entrada general: 43.74 €
Més suplement de material 18 €
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre |
Cal inscripció prèvia Places limitades |
Centre Cívic Cotxeres Borrell
- Adreça:
- Carrer de Viladomat, 2 - 8
- Districte:
- Eixample
- Barri:
- Sant Antoni
- Població:
- Barcelona












Un recorregut per les rutes de les espècies i les cultures que han conformat una de les cuines més fascinants del món. Aquest taller ens portarà des dels ports comercials de l'oceà Índic fins a les cuines mestisses dels Peranakan. Descobrirem com les influències de l'Índia, amb les seves espècies i curris, i l'arribada de comunitats xineses van donar origen a la cuina nyonya o peranakan: una fusió vibrant d'ingredients xinesos amb tècniques i sabors de Malàisia i Indonèsia. Cuinarem plats com Laksa nyonya (Sopa de noodles amb llet de coco, pasta de gambes), Nasi goreng (Arròs fregit amb pollastre, gambes, ous), Gado-gado (Amanida tèbia de verdures amb salsa de cacauet).
Amb Claudio Masala.