Arriba la 4a edició “En marxa contra el càncer”, en format virtual

10/12/2020 - 10:48

La 4a edició de la cursa "AECC Barcelona en Marxa contra el càncer" se celebra aquest any els dies 12 i 13 de desembre en format virtual per les mesures de prevenció davant la covid-19.

La covid-19 ha provocat una emergència social que ha canviat totes les rutines diàries, afectant tota l’ activitat diària, com l’oci i l’esport. La carrera contra el càncer organitzada per l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) torna com cada any, i com sempre per una bona causa, amb l’objectiu de recaptar diners per la investigació contra el càncer. Aquest any, la carrera contra el càncer se celebra a tota Catalunya els dies 11 i 12 de desembre.

Accepta el repte! Calça’t i torna a recórrer els carrers de la teva ciutat.

La carrera consisteix en completar, cadascú pel seu compte, una activitat corrent o caminant 10 km durant els dies 12 i 13 de desembre.

Les condicions de la carrera d’aquest any són:
· La teva activitat ha de realitzar-se en una vegada i ha de ser igual a la distància requerida de 10 km, o lleugerament superior.
· Recorda registrar la teva activitat quan arribis a 10 km per a poder aparèixer en la classificació de manera precisa.
· Només es comptabilitzaran les activitats realitzades després del teu registre a l’esdeveniment i després de l’inici de l’esdeveniment.
· La teva activitat ha de completar-se entre el 12 de desembre de 2020 a partir de les 5.00 hores. i el 13 de desembre de 2020 a les 23.59 hores.

Amb la teva inscripció col·laboraràs en la lluita contra el càncer i gaudiràs de l’esport popular i de la festa familiar que organitza l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

El càncer és una de les principals causes de mort dins de la nostra població, no té en compte edats ni situació social. La seva prevalença cada cop és més alta, creixen any darrere any de manera exponencial. Activitats com la de l’AECC són primordials per la lluita contra aquesta malaltia.

L’Ajuntament de Barcelona se suma a aquesta iniciativa per promoure la recerca i potenciar l’atenció integral i multidisciplinària de les persones que pateixen càncer, així com defensar les seves necessitats.