Dia Internacional del Càncer Infantil

12/02/2021 - 13:39

Des de l'Ajuntament donem suport a les entitats i associacions vinculades al càncer infantil que treballen per acompanyar i millorar la qualitat de vida dels malalts i les seves famílies

El dia 15 de febrer se celebra el Dia Internacional del Càncer Infantil. Es promou la conscienciació i la sensibilització sobre els desafiaments que suposa la malaltia per les persones afectades i el seu entorn.

El llaç daurat simbolitza el suport, la solidaritat i el compromís de tothom en la lluita contra el càncer infantil.

L’objectiu d’aquest dia és conscienciar sobre aquesta malaltia i la necessitat que tots els infants i adolescents amb càncer tinguin les mateixes oportunitats per a accedir a un diagnòstic i tractament adequats.

Des de l’Ajuntament donem suport a les entitats i associacions vinculades al càncer infantil que treballen per acompanyar i millorar la qualitat de vida dels malalts i les seves famílies, i ens sumem a aquesta celebració amb l’objectiu d’ajudar a la visualització de la malaltia i a promoure la conscienciació ciutadana.

Aquest mes de febrer es faran diferents accions solidàries promogudes per les entitats contra el Càncer Infantil. Entre d’altres, es renova tot tenint en compte les mesures de prevenció de la COVID-19 la iniciativa “Xocolatada solidària” per recaptar finançament per a la recerca del Càncer Infantil, contribuint així a què la recerca segueixi avançant.

Més informació