Estrena de "MOMO, el vol del núvol", un documental sobre salut mental i gènere

15/12/2021 - 14:44

El passat 14 de desembre es va estrenar el documental amb l’objectiu de sensibilitzar i trencar estigmes amb històries reals.

El passat 14 de desembre a les 20h als cinemes Girona s’ha estrenat el documental “Momo, el vol del núvol”.

L’objectiu del documental és sensibilitzar i trencar estigmes amb històries reals. Les protagonistes del relat són la Contxi Garcia de Marina i la Mercè Torrentallé, dones fortes i amb experiència que ofereixen les seves vivències en primera persona per tal d’aportar una visió realista i que el seu testimoni permeti generar empoderament i un vincle d’empatia respecte a la salut mental.

Personatges Principals

Mercè Torrentallé Rocaspana és una activista en primera persona que lluita pels drets i les condicions socials de les persones afectades en Salut Mental en l’àmbit local i nacional del territori espanyol. És presidenta de ASM (Assosiació Salut Mental) la Noguera, vocal de la Coordinadora SM terres de Lleida, comissària del projecte Creativitat i SM, vocal de la junta de la Federació SM Catalunya, membre de la Red Estatal de Mujeres de la confederación SM España i vicepresidenta d’Obertament.

Contxi Garcia de Marina, familiarment coneguda com a Momo, és membre de la junta de l’Associació Salut Mental Pallars. Una veu en primera persona que, a través del seu testimoni i relat, lluita per sensibilitzar la societat amb l’objectiu de derogar les pràctiques de contenció mecànica de les plantes de psiquiatria de l’Estat espanyol.

Podeu veure el tràiler del documental “MOMO,  El vol del núvol” en aquest enllaç