Ja està aquí L’Altre Festival!

10/06/2022 - 09:41

La Fabra i Coats acull l'espectacle d'inauguració de la 8a edició de l'Altre Festival Internacional d'Arts Escèniques i Salut Mental el divendres 10 de juny.

La Fabra i Coats acull l’espectacle d’inauguració de la 8a edició de l’Altre Festival Internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental el divendres 10 de juny.

L’Altre Festival és la culminació d’un projecte social i cultural nascut fa vint-i-dos anys amb la creació de la companyia estable La Trifulga dels Fútils, vinculada en els seus orígens al Centre de Dia Pi i Molist i que anys més tard va esdevenir una entitat independent i autogestionada. Compta amb més de 30 propostes de teatre, circ, dansa, música i nous formats escènics relacionats amb la salut mental.

Aquest festival és un espai de trobada, intercanvi, creació i participació entre persones amb problemes de salut mental i sense, les arts escèniques, el públic i tota la ciutadania que se celebra del dia 10 al 12 de juny. L’organització treballa per benviure, lluita contra l’estigma, promou la diversitat i l’accessibilitat al món cultural, a més d’investigar nous formats escènics i cada any recapten fons per poder continuar amb el seu compromís.

El divendres 10 de juny tindrà lloc a la Fabra i Coats la inauguració de la 8a edició de l’Altre Festival Internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental amb un espectacle itinerant. Sortirà a les 20.30 h a la intersecció dels carrers Gran de Sant Andreu i Sant Adrià i arribarà a les 21.30 h al recinte Fabra i Coats, situat al carrer Sant Adrià, 20, tot just a l’hora del brindis, on la compositora Reiko Yamada i la companyia La Trifulga dels Fútils ens presentaran SOSOVEUVEU, no t’ho pots perdre.