La Gran Festa del Cor

14/11/2022 - 16:11

El Tibidabo acull la 28a Festa del Cor per donar visibilitat als infants i adolescents que neixen amb una cardiopatia.

El Tibidabo acull la 28a Festa del Cor per donar visibilitat als infants i adolescents que neixen amb una cardiopatia.

El diumenge 13 de novembre, vine a celebrar la 28a Gran Festa del Cor que organitza l’AACIC, l’Associació de Cardiopaties, al Parc d´Atraccions Tibidabo.

L’objectiu d’aquesta Gran Festa del Cor és, d’una banda, donar visibilitat i conèixer la realitat de les persones que viuen amb un problema al cor des del seu naixement, i d’altra recaptar fons per tal de garantir la continuïtat i la qualitat dels projectes i serveis que des d’AACIC, l’Associació de Cardiopaties ofereixen a les persones amb aquesta patologia, les seves famílies i els professionals que intervenen a les seves vides.

Des de fa molts anys, l’Ajuntament de Barcelona s’uneix a aquesta iniciativa, donant suport i fent possible la visibilitat dels nens i nenes que neixen amb una cardiopatia i a les seves famílies.

Els beneficis de la festa es destinaran a dos projectes que l’entitat duu a terme a l’Hospital Vall d’Hebron i a altres hospitals de Catalunya. El projecte Et mirem, d’atenció psicosocial a dones embarassades d’un nadó amb cardiopatia i les seves parelles des del moment que reben el diagnòstic, la preparació del part i la intervenció quirúrgica, si es dona el cas, i l’arribada a casa; i el projecte A cor obert, mitjançant el qual es prepara la intervenció quirúrgica amb l’infant o adolescent i la família, així com l’acompanyament i el suport durant l’estada a l’hospital i la gestió tant logística com emocional de l’arribada a casa.