Un memorial a les afectades per la covid-19 en el 7è Congrés Català de Salut Mental

15/10/2021 - 12:37

Els dies 3, 4 i 5 de novembre de 2021 se celebrarà el 7è Congrés Català de Salut Mental "Societat digital i salut mental" a la sala d'Actes del Col·legi de Metges de Barcelona en format híbrid (presencial i virtual)

Els dies 3, 4 i 5 de novembre de 2021 se celebrarà el 7è Congrés Català de Salut Mental “Societat digital i salut mental” a la sala d’Actes del Col·legi de Metges de Barcelona en format híbrid (presencial i virtual).  Prèviament, i en el marc del Congrés, també tindrà lloc el memorial “Covid-19, un dol col·lectiu”. Excepcionalment, el memorial d’aquest any no es dedicarà a una persona en particular, sinó que es dedicarà al conjunt de la població que ha rebut l’impacte social i sanitari de la pandèmia. Serà el dilluns 25 d’octubre a les 19:00 hores al Saló de Cent de l’edifici de l’Ajuntament de Barcelona a la Plaça Sant Jaume.

El Congrés abordarà l’entorn digital i la salut mental, tant els seus riscos evidents com les seves potencialitats en la societat i en l’atenció en la salut mental en particular. També posarà de relleu la interrelació existent entre la salut mental i la cultura. Com en anteriors edicions, la dimensió cultural  i producció artística des del col·lectiu en primera persona estarà present en aquest Congrés.

El Congrés vol ser un espai de trobada deliberatiu i d’elaboració de recomanacions i propostes a partir del qual plantejar-se nous reptes i línies de treball en el propers anys.

A més dels espais de debat de caràcter presencial, en aquesta ocasió es vol impulsar la presència del Congrés a debats en forma telemàtica, a les xarxes socials, ampliant així les possibilitats de participació a nous públics.

La Fundació Congrés Català de Salut Mental organitza aquesta 7a edició, amb la participació d’un ampli col·lectiu de professionals.