Inscripcions als tallers d'hivern als equipaments de Sant Martí

14/12/2022 - 15:18 h

Aquest any 2023, els equipaments de Sant Martí proposen nous tallers i activitats per gaudir plenament dels mesos més freds de l'any. Consulta'n els detalls així com les dates d'inscripció!

Nou any, noves activitats. Un cop passat el Nadal, és hora de començar a planificar el trimestre amb noves activitats culturals i de lleure. Com cada any, els Centres Cívics, els Casals de Barri i els Casals de Gent Gran del districte preparen cursos i tallers de diferents disciplines: arts escèniques, arts plàstiques, idiomes, música, dansa, salut i benestar o cuina.

Les inscripcions als cursos es poden fer a través de les dues modalitats: telemàtiques i presencials. A continuació facilitem l’enllaç directe als espais web dels Centres Cívics, Casals de Barri i Casals de Gent Gran del districte per tal de consultar-hi les condicions de manera detallada.

Per al 2023, els equipaments han planejat els cursos de manera habitual, sense restriccions específiques arran de la pandèmia de la covid-19. Si bé, en cas de força major, es preveu passar a fer virtuals o semipresencials les activitats presencials.