Casal de Gent Gran la Verneda Alta
Casal de Gent Gran la Verneda Alta
Casal de Gent Gran la Verneda Alta
Casal de Gent Gran Joan Maragall
Casal de Gent Gran Joan Maragall
Gent Gran a la rambla de Prim
Casal de Gent Gran Ca l'Isidret

Els barris de Sant Martí ofereixen als seus veïns i veïnes un gran ventall de programes i serveis municipals per viure la vellesa d’una manera més autònoma, activa i digne.

Una bona part de les propostes per aquest col·lectiu es presenten des dels nou Casals de Gent Gran del Districte. A través d’una programació actualitzada i periòdica d’activitats socials, físiques i culturals, s'ofereix l’oportunitat de crear vincles, formar-se, intercanviar experiències i vincular-se al barri.

Permanentment, el consistori impulsa programes i serveis municipals destinats a les persones grans de la ciutat. N'hi ha per combatre la solitud no desitjada i l’aïllament social, com Radars, Vincles o Teleassistència, i també entorn a les polítiques de les cures, com l’Espai Barcelona Cuida, Vila Veïna o la Targeta Cuidadora.

Destaquen igualment els recursos per a l'envelliment actiu a través dels horts urbans, les propostes esportives, els Centres Cívics o les Biblioteques, i les opcions més participatives via voluntariats o associacions.

Notícies

Així celebrem les festes. Bon Nadal, família!

02/12/2022 - 07:26 h

Nadal. Quaranta dies d’activitats culturals que s’escampen encara més per tots els barris per acostar-se a la ciutadania i fer costat al comerç local.

Medalles d'Honor 2022 - Sant Martí

Medalles d'Honor 2022: Francisco Narváez i Coordinadora d'Entitats del Poblenou

01/12/2022 - 10:59 h

Reconeixements i distincions. S'ha celebrat l'acte de lliurament dels guardons per homenatjar, un any més, les persones i les entitats compromeses amb els valors cívics i el desenvolupament de la ciutat en diversos àmbits.

Atorgades les distincions a 13 entitats i institucions centenàries de Sant Martí

29/11/2022 - 17:30 h

Reconeixements i distincions. És la primera edició de la concessió d’aquesta distinció que enguany rebran 97 entitats i institucions de la ciutat.

Un full de ruta per capgirar el sistema alimentari

29/11/2022 - 13:34 h

Ajuntament. L’Estratègia d’alimentació saludable i sostenible Barcelona 2030 és un compromís per transformar el sistema alimentari i fer-lo més sostenible en benefici de la ciutadania, el territori i el planeta.

Et pot interessar

Filtra per

Filtra per

S'han trobat 0 resultats

Mapa

    Webs d'interès