Casal de Gent Gran la Verneda Alta
Casal de Gent Gran la Verneda Alta
Casal de Gent Gran la Verneda Alta
Casal de Gent Gran Joan Maragall
Casal de Gent Gran Joan Maragall
Gent Gran a la rambla de Prim
Casal de Gent Gran Ca l'Isidret

Els barris de Sant Martí ofereixen als seus veïns i veïnes un gran ventall de programes i serveis municipals per viure la vellesa d’una manera més autònoma, activa i digne.

Una bona part de les propostes per aquest col·lectiu es presenten des dels nou Casals de Gent Gran del Districte. A través d’una programació actualitzada i periòdica d’activitats socials, físiques i culturals, s'ofereix l’oportunitat de crear vincles, formar-se, intercanviar experiències i vincular-se al barri.

Permanentment, el consistori impulsa programes i serveis municipals destinats a les persones grans de la ciutat. N'hi ha per combatre la solitud no desitjada i l’aïllament social, com Radars, Vincles o Teleassistència, i també entorn a les polítiques de les cures, com l’Espai Barcelona Cuida, Vila Veïna o la Targeta Cuidadora.

Destaquen igualment els recursos per a l'envelliment actiu a través dels horts urbans, les propostes esportives, els Centres Cívics o les Biblioteques, i les opcions més participatives via voluntariats o associacions.

Notícies

Imatge del lliurament de claus en una promoció anterior

Adjudicació d'habitatges amb serveis per a persones de més de 65 anys

08/12/2022 - 17:07 h

Habitatge. Als barris de Sant Martí s'hi troben els 60 habitatges a Provençals del Poblenou i 48 al Besòs i el Maresme

Nova tarifa plana per facilitar el pagament d’impostos

07/12/2022 - 11:27 h

Ajuntament. Aquesta tarifa permet fraccionar el pagament de tributs en quotes fixes mensuals. Fins al 10 de gener hi ha temps per donar-se d'alta al servei.

“A casa, no convidis el foc”, la nova campanya dels Bombers de Barcelona

02/12/2022 - 12:53 h

Seguretat i Prevenció. Durant aquest 2022, els Bombers de Barcelona han intervingut en més de mil incendis en habitatges.

Així celebrem les festes. Bon Nadal, família!

02/12/2022 - 07:26 h

Nadal. Quaranta dies d’activitats culturals que s’escampen encara més per tots els barris per acostar-se a la ciutadania i fer costat al comerç local.

Et pot interessar

Filtra per

Filtra per

S'han trobat 0 resultats

Mapa

    Webs d'interès