La Mercè omple l’agenda d’activitats de Sant Martí

21/09/2020 - 14:36 h

Els escenaris del Forum, amb tot de música, i el Parc del Centre del Poblenou, amb propostes familiars, punts neuràlgics de La Mercè a Sant Martí

Amb La Mercè a Sant Martí, Música de tots els ritmes possibles omplen tres espais del litoral del Districte, mentre que els espectacles familiars copen les possibilitats escèniques d’un parc del Centre del Poblenou que reunirà l’avantguarda del teatre de carrer actuals. I en paral·lel, una Setmana Europea de la Mobilitat que es presta a prendre consciència de quin ha de ser el nostre futur.

Consulteu totes les propostes clicant l’enllaç següent:
Agenda d’activitas dels barris de Sant Martí
(versió descarregable, a l’apartat ‘Adjunts’)

Els Castellers de Barcelona ens proposen d’assistir a la presentació del llibre “Barcelona. Terra de castells”, que commemora aquest aniversari, mentre que el cicle Sant Martí barri a barri ja ens fa sortir de passeig amb la primera de les seves rutes històriques guiades. I mentrestant, el cicle Barcelona Districte Cultural no para d’omplir els escenaris dels equipaments cívics i culturals dels barris.

La fotografia de la portada de l’agenda d’aquesta setmana és de @cicely_town, amb una posta de sol fantàstica des de la Vila Olímpica.

 

* NOTES:
-L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, participatius, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per les entitats i els equipaments de Sant Martí.
-Les activitats previstes en aquesta agenda poden sofrir alteracions i cancel·lacions a causa de l’evolució de la covid-19