Agenda cultural de Sant Martí: poesia i arquitectura

03/05/2021 - 19:52 h

cultura i lleure. Aquesta setmana coincideixen dos cicles anuals de ciutat amb presència al nostre districte: la Setmana d’Arquitectura i el Festival Barcelona Poesia.

Aquesta setmana coincideixen dos cicles anuals de ciutat amb presència al nostre districte: la Setmana d’Arquitectura i el Festival Barcelona Poesia.

Del 6 al 16 de maig, la 5a Setmana d’Arquitectura proposa prop de 200 continguts en diferents formats: conferències i trobades, debats, visites, tallers, projeccions de cinema… en un format híbrid: presencial i en línia. Al nostre districte, destaca la Festa d’arquitectura de Sant Martí d’aquest diumenge 9 de maig que, amb el títol ‘Repensem el patrimoni industrial MUHBA Oliva Artés’, donarà visibilitat a les transformacions dels recintes fabrils del districte a través d’aquest espai, declarat Bé Cultural d’Interès Local.

La 24a edició del Festival Barcelona Poesia se celebra del 7 al 18 de maig a diversos espais de la ciutat. A Sant Martí, l’organització ha escollit el Casino L’Aliança del Poblenou per celebrar l’acte d’inauguració, divendres a partir de les 18 h. També presenta recitals al Centre Cultural La Farinera del Clot i a la Sala Beckett. Les activitats són gratuïtes, però cal reservar entrada.

La Taula de Salut Mental de Sant Martí i l’entitat DSAS organitzen durant el mes de maig diverses xerrades gratuïtes dedicades a la prevenció del suïcidi al Casal de Barri La Llacuna. Dimecres 12, la sessió està dedicada a la gent gran: causes principals, senyals d’alerta i estratègies preventives.

La Biblioteca Camp de l’Arpa Caterina Albert oferirà una xerrada sobre la psicoanàlisi de Freud a Espanya en el marc del cicle La ciència també té història. Se celebra dilluns 10 de maig a partir de les 18.30 h.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @marga_bcn: temps canviant a la primavera.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.