Agenda Sant Martí: festivalet de circ i esport a l'aire lliure

21/07/2021 - 11:40 h

Cultura i lleure. L'últim cap de setmana de juliol arriba el Festivalet Sant Martí de circ i una nova caminada del cicle Barnatresc que recorrerà el litoral barceloní.

Esport i circ per a totes les edats! Aquesta setmana l'agenda cultural de Sant Martí proposa una nova caminada del cicle Barnatresc pel litoral barceloní i diversos espectacles de circ en el marc del programa Estiu al Barri al Besòs i el Maresme.

El cicle Barnatresc no s’atura per vacances amb una nova caminada pel litoral barceloní. Igual que les anteriors sortides del cicle celebrades enguany, aquesta també comptarà amb els dos formats adaptats a la situació sanitària actual: caminada senyalitzada, els dies 24 i 25 de juliol, i caminada virtual, del 26 de juliol al 8 d’agost.

Aquesta proposta se suma a les activitats esportives que ja estan en marxa aquest estiu del cicle 100% Estiu Adolescent i d’Estiu al Barri. Justament, en el marc d’aquest programa del Besòs i el Maresme, aquest dissabte arriba el Festivalet Sant Martí de circ amb tres espectacles ben divertits per gaudir de l’humor en família.

En l’apartat cultural, també destaquem dues propostes de flamenc: el Centre Cívic Besòs presenta el concert Del tablao al barri, el divendres 23 de juliol al vespre, i el Centre Cívic Parc Sandaru, proposa el col·loqui Flamenco y Negritud, más allá de los sonidos, dimarts 27.

El cicle Endorfines presenta dijous 22 l’espectacle La inauguració, creat en residència i a càrrec de Las Kakofònikes. A partir de les 20 h, a l’esplanada del Centre Cultural La Farinera del Clot. I el Cinema Lliure a la Platja organitza una nova sessió dijous 29 a l’exterior del CEM La Mar Bella amb la pel·lícula Emma.

El 28 de juliol arriba la tercera passejada de Dramawalker Poblenou, per conèixer històries del barri a través de ficcions sonores. És a partir de les 19 h, de la mà dels autors, autores i veïnat que han fet possible el projecte.

Per últim, el Servei d’Orientació i Acompanyament per a Persones Immigrades (SOAPI) de Sant Martí organitza una nova sessió informativa d’acollida i d’acompanyament dirigida a les persones migrades. Es fa dimarts 27 a través d’una sessió virtual.

Recordem que per participar a moltes de les activitats proposades, cal fer-ho amb reserva prèvia.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @calapat: pensant en gran.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.